Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Advent - Programok képes leírás - Advent, adventi receptek.tlap.hu
részletek »

Advent - Programok - Advent, adventi receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: advent.tlap.hu » Advent - Programok
Keresés
Találatok száma - 3 db
Advent Budapesten

Advent Budapesten

A Millennium Utazási Iroda programszervezői működésük első évében meglátták, milyen óriási különbségek, eltérő lehetőségek között élnek a gyermekek hazánkban, és milyen sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy részt vegyenek egy klasszikus évközi osztálykiránduláson. Felismerve e szomorú tényt, már ezen első év végén, 2004 decemberére meghirdettük az Advent Budapesten névre keresztelt rendezvényt. Az Iroda szervező munkája és anyagi támogatása mellett több szponzor is a jó ügy mellé állt, ezen első sikeres programból pedig hagyomány lett. Az idei évben minden eddiginél több, neves támogató csatlakozik e nemes ügy mellé így összefogásunkkal közel kétezer gyermeknek szerezhetünk felejthetetlen, szép élményeket!

Adventi Ünnep a Bazilikánál

Adventi Ünnep a Bazilikánál

A hamisítatlan ünnepi hangulatról különleges fellépők, látványos fényfestés, a gyerekeknek ingyenes korcsolyapálya és hétvégenként ingyenes korcsolya oktatás gondoskodnak. A belváros szívében egyedi kézműves termékek, különleges karácsonyi ajándéktárgyak és számos gasztronómiai finomság közül választhatnak a látogatók. A vásáron meghitt, ünnepi hangulatban készülhet fel a család apraja-nagyja az ünnepekre. Zenészek és mutatványosok szórakoztató produkciói közben a gyerekek illatos kürtöskalácsot és mézeskalácsot készíthetnek, a felnőttek pedig megkóstolhatják a VinCE Magazin rangsora alapján hazánk legjobb forralt borát. Garantáltan felejthetetlen élményben lesz része mindazoknak, akik november 30. - január 1. között ellátogatnak a Szent István Bazilikához. Készüljünk együtt az ünnepekre! Részletes programért, akciókért, beszámolókért látogass el a Facebook oldalunkra!

Közeleg a Karácsony: Bálaszínház Szegeden!

Közeleg a Karácsony: Bálaszínház Szegeden!

Bálából épül színházterem az ország egyik legpatinásabb közterén, a szegedi Dóm mellett. A karácsonyig működő színház falai nyolcszáz bála szalmából állnak majd. A Dóm Téri Advent programsorozat keretében idén több mint száz rendezvény várja az érdeklődőket. Itt lesz látható az ország legnagyobb adventi koszorúja is. A tíz méter átmérőjű, gigantikus méretű koszorú súlya meghaladja az egy tonnát. A nyolcszáz bálányi szalmát Soltról hozták Szegedre. Ebben az esztendőben rossz volt a szalmatermés, ezért a szervezők számára komoly kihívást jelentett, hogy előteremtsék a Dóm téri Bálaszínház számára a kellő mennyiségű szalmát.

Tuti menü