Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adventi naptár - készítsd magad képes leírás - Advent, adventi receptek.tlap.hu
részletek »

Adventi naptár - készítsd magad - Advent, adventi receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: advent.tlap.hu » Adventi naptár - készítsd magad
Keresés
Találatok száma - 8 db
Adventi naptár - saját kezűleg

Adventi naptár - saját kezűleg

Advent közeledtével kedves szokás naptár segítségével emlékeztetni a kicsiket arra, hogy közeledik az év egyik legszebb és legfényesebb ünnepe, Jézus születésnapja, a Karácsony. Ma már ugyan szinte minden nagyobb áruházban kaphatunk csokikat rejtő, papírból készült adventi naptárt, de sokkal személyesebb ajándékot adhatunk gyermekeinknek, ha mi magunk készítjük el nekik ezt a becses karácsonyváró kalendáriumot. Nem kell hozzá más, csak némi anyag, tű, cérna, egy kis fantázia, és sok-sok szeretet. Lássunk hát munkához!

Adventi naptár készítése

Adventi naptár készítése

Az adventi naptár a karácsonyi várakozás elengedhetetlen jelképe. Az elrejtett kis ajándékok fokozzák az ünnepi hangulatot. A napról napra kevesebb meglepetés segíti a piciknek követni az idő múlását. Ötleteinkkel most te is könnyen készíthetsz saját adventi naptárt. Adventi kalendárium dobozokból: 1. A kis dobozokat vonjuk be különböző mintájú csomagoló papírral. 2. Papírlyukasztóval valamennyit lyukasszuk ki az egyik oldalának a sarkánál. 3. Fűzzük bele a szalagot, de mielőtt a girlandra kötöznénk, írjunk egy papírra 1-24-ig számokat és jelöljük meg mindegyiket egyenként. 4. Amikor készen van, akkor már csak a kis ajándékok hiányoznak.

Adventi naptár saját kezűleg

Adventi naptár saját kezűleg

Weboldalunkon Adventi naptár készítéséhez különféle letölthető és kinyomtatható matricákat talál. Tegye egyedivé az ünnepre való várakozást. Hamarosan kezdődik az örömteli készülődés és várakozás 24 napja. Egy házi készítésű adventi naptár még szebbé varázsolhatja ezt az időszakot, és bizony nem csak a gyerkőcök nyitogatják kíváncsian nap, mint nap a kis ablakokat, dobozokat.

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Adventi naptár saját kézzel - 8 tuti tipp

Adventi naptár saját kézzel - 8 tuti tipp

Lepd meg a kicsiket saját készítésű adventi naptárral, hogy biztosan tudják, hányat kell még aludniuk karácsonyig! A karácsony varázsához legalább annyira hozzátartozik a várakozás és a készülődés, mint maga a Szenteste. Mivel ez a gyerekek esetében különösen igaz, tedd emlékezetessé számukra Advent mind a 24 napját, és készíts egyéni, különleges adventi naptárat! Nyolc ötletet mutatunk be, a legegyszerűbbektől a bonyolultabbakig, hogy biztosan megtaláld, amit keresel!

Adventi zsákocskák - Meglepetés és dekoráció

Adventi zsákocskák - Meglepetés és dekoráció

Az advent időszaka a készülődésé. A gyermekek lelkesedése a legnagyobb ez-ügyben, s nekik készült a cikkben bemutatott adventi naptár. Bambuszrúd és textil, valamint némi dequpage ragasztó és ünnepi mintás szalvéta felhasználásával készíthetjük el az évelő, tehát több éven át használható adventi naptárunkat, melyben az eltérő nagyságú zsákocskák szolgálnak a kis meglepetések elrejtésére. Elkészült alkotásunk nemcsak meglepetés gyermekeink részére, de a lakás dekorálására, valamint az ünnepi hangulat fokozására is alkalmas.

Ajándékozz adventi kalendáriumot a szőrös családtagnak!

Ajándékozz adventi kalendáriumot a szőrös családtagnak!

Ne hagyjuk ki a karácsonyi készülődésből kedvencünket sem! A karácsonyi ajándékeső előtt is meglephetjük szőrös barátunkat egy saját készítésű, ötletes adventi kalendáriummal. Ollót a kézbe, papírt elő és láss neki! Ne ess kétségbe, ha az ég nem áldott meg művészeti érzékkel és sok türelmemmel, mert a naptár elkészítéséhez nem kell sem őstehetségnek, sem ezermesternek lenned - nekem is sikerült, pedig nem vagyok a türelem mintaszobra... Elég, ha kellőképpen karácsonyi hangulatban vagy és szeretnéd meglepi kedvencedet valamilyen saját készítésű, egyedi ajándékkal. A kalendárium elkészítése ugyanis rendkívül egyszerű és egy este alatt simán megvan.

Ehető adventi naptár

Ehető adventi naptár

Készültem erre a pályázatra egy kis ehető adventi naptárral . Nem egy szokásos adventi naptár, épp azért mert majdnem minden részét meg lehet enni. De csak napról napra. Jó készülődést...Egy mézeskalács recept alapján meggyúrom a tésztát, pihentetni hagyom 1 órát hűtőben, aztán kisodrom lisztes deszkán és előre elkészitett sablon alapján kiszabom az alap fenyőfa alakot.

Kalendárium gyufásdobozokból

Kalendárium gyufásdobozokból

Nagyon sokféleképpen készíthetünk adventi kalendáriumokat úgy, hogy az egész család számára szórakoztató legyen. A következőkben megmutatjuk, hogyan készíthetünk adventi naptárat gyufásdobozokból! A gyufásdobozból készült adventi naptárt több módon is összeállíthatjuk, és megtölthetjük bármilyen nyalánksággal, attól függően, hogy mekkorák a gyufásdobozok, amelyből készült. Én készítettem egyet stancolt gyufásdobozokból, és egyet minidobozokból, amilyeneket a helyi áruházban lehet kapni. Az alább leírt modell a stancolt dobozokból készült...

Tuti menü