Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tippek, ötletek a díszítéshez - advent képes leírás - Advent, adventi receptek.tlap.hu
részletek »

Tippek, ötletek a díszítéshez - advent - Advent, adventi receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: advent.tlap.hu » Tippek, ötletek a díszítéshez - advent
Keresés
Találatok száma - 6 db
Egyszerű és gyors karácsonyi dekorötletek

Egyszerű és gyors karácsonyi dekorötletek

Tökéletes karácsonyi hangulatot szeretnél varázsolni otthonodban, de nincs kézügyességed és türelmed sütni, varrni? Egyszerűen megvalósítható ötleteket mutatunk. Ha úgy érzed, valami még hiányzik az ünnepi hangulatból, készíts díszekből és gyertyából egy tálkányi összeállítást az asztalra, szekrényre. A hangulatos gyertyavilágítás mindig megteszi hatását.

Illatos karácsonyi narancsdísz

Illatos karácsonyi narancsdísz

Néhány pillanat alatt illatossá és ünnepi hangulatúvá varázsolhatjuk az asztalt néhány narancs, aranyszalag és szegfűszeg kompocíziójával. Bevált mintákat mutatunk. Díszíthetjük narancsdíszekkel a komódot, felakaszthatjuk a fára vagy az ajtókeretre, de akár ajándékkísérőként is adhatjuk. Nem kell hozzá más, mint: Vékony héjú narancs - Keskeny szalag - Szegfűszeg- Tekerjük a szalagot a narancs köré, keresztezzük úgy, hogy négy egyenlő részre osszuk vele a gyümölcsöt. Érdemes a kereszteződéseknél egy gombostűvel fixálni a szalag helyét, különben könnyen lecsúszik. A szegfűszeget szúrhatjuk egy vagy két sorban, karácsonyfa alakban vagy akár az egész narancsot teleszurkálhatjuk.

Letisztult hangulatú díszítés

Letisztult hangulatú díszítés

A karácsony közeledtével ünnepi hangulatba öltöztetjük lakásunkat, szűkebb és tágabb környezetünket. Az öltözet milyensége meghatározza a dekoráció hangulatát. A letisztult design híveinek jó hír, hogy semleges színekkel is igényesen alakíthatja ki otthonának dekorációját, akár romantikus, akár vidékies, akár modern enteriőrben is jól mutatnak a cikkben szereplő karácsonyfadíszek. Az egységes hangulatban kialakított karácsonyfa és egyéb lakásdekorációk összefogják a lakás-hangulatot és egységes képet mutatnak.

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Milyen növények illenek a karácsonyi hangulathoz?

Milyen növények illenek a karácsonyi hangulathoz?

Ünnepi hangulatot szeretnél varázsolni a lakásban? Ne hagyd ki a szobanövényeket sem. Mikulásvirág, karácsonyi kaktusz, begóniák mint asztaldíszek. Pompás mikulásvirág - Az ünnepi hangulat sztárnövénye a mikulásvirág. Ahhoz, hogy minél tovább díszítsen, helyezzük a lakás legvilágosabb részére, 18-22 °C-os szobába. Ha a talaj felszíne száradni kezd, akkor alaposan öntözzük meg, a felesleges vízet a cserépalátétből mindig öntsük ki. Tápoldatos öntözéssel még tovább fokozhatjuk a "virágzást". Ha nem sajnáljuk, hajtáscsúcsait adventi koszorú díszítésére is felhasználhatjuk.

Ünnepi lakásdekoráció

Ünnepi lakásdekoráció

A cikkből megtudhatjuk milyen egyszerű ötletekkel dobhatjuk fel lakásunkat az adventi időszakban! Drapériák, világító fények, üveggömbök, angyalhajak segítségével növelhetjük a karácsonyi hangulatot. Ünnepi lakásdekoráció, karácsonyi előkészületek, meghitt hangulat, lakásvilágítás, karácsonyi ötletek témákban is talál további gondolatokat.

Ünnepi spórolási praktikák

Ünnepi spórolási praktikák

Összeszedtünk néhány tippet, hogyan úszhatod meg kevesebb pénzből az ünnepeket. A cserepes fenyőfáért lehet, hogy mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod, így viszont évekre megoldod a fenyőfavásárlás gondját. Csak egyszer kell cipekednek és sorban állnod. Arról nem is szólva, hogy évről évre drágábban mérik a karácsonyfának valót. Az sem utolsó szempont, hogy egész évben zöld növény van a szobában, ráadásul nem kell az éj leple alatt kitenni az utcára a levélhullató fenyő maradékát. Ha vállalkozol, írd le költségként a karácsonyi ajándékokat. Ne rontsd el az ajándékvásárlás örömét, de figyelj arra, hogy az ajándékokról megmaradt "áfás" számla jól jöhet az év végi záráskor. Ha könyvet, CD-t esetleg márkás tollat, órát, naptárat ajándékozol, a könyveléseden is segítesz. A decemberi költekezés után januárban se feledd: számla!..

Tuti menü